Training:

Zó verhuis je naar Spanje

 

In deze training zetten we alles wat jij moet weten om naar Spanje te verhuizen op een rijtje. Zo zie je niks over het hoofd en zit je zelf niet urenlang te Googlen naar informatie.

We kijken onder andere naar:

N

Wat moet je administratief regelen? Moet je je uitschrijven uit Nederland?

N

Hoe vind je een woning? Waar moet je op letten? Zowel kopen als huren komen aan bod.

N

Hoe vind je werk? We gaan kijken naar het vinden van een baan in loondienst, maar ook naar de mogelijkheid om voor jezelf te beginnen.

N

Hoe zit het met (openbaar) vervoer en hoe koop je een auto? Ook het invoeren van je eigen auto komt aan bod.

N

Hoe bouw je een sociaal leven op en hoe leer je Spaans?

N

Welke gevaren zijn er waar je als Nederlander niet zo bekend mee bent?

Maria Victoria Meijer
Maria Victoria Meijer
2024-04-18
Ik volgde vorig jaar de cursus 'VA worden in Spanje' bij Stephanie Maatman en ik kan deze zeker aanraden. Stephanie is erg vriendelijk en ik vind het inspirerend hoe zij haar eigen ondernemersreis deelt. Deze persoonlijke inzichten en de gestructureerde en duidelijke opzet van de cursus maakten het erg waardevol. Daarnaast zijn de maandelijkse Q&A sessies een gelegenheid om directe antwoorden op vragen te krijgen. Wat mij het meest is bijgebleven, is de gedetailleerde en waardevolle feedback die Stephanie gaf op mijn website. Haar adviezen waren niet alleen uitgebreid, maar ook direct toepasbaar, waardoor ik concrete stappen kon zetten. Ik raad iedereen die overweegt als VA aan de slag te gaan aan om deze cursus bij Stephanie te volgen!
Tina Sefton
Tina Sefton
2024-03-13
Stephanie is heel kundig en weet de cursus met veel enthousiasme over te brengen. Ze geeft praktijkvoorbeelden en veel tips en tricks. Het was een leerzame geheel en geeft je een hele goede en uitgebreide kennis om van start te gaan als VA! Dank je wel Stephanie.
Lise-Marie Spinnewijn
Lise-Marie Spinnewijn
2023-11-23
Leuke cursus van Stephanie. Ze leert je dingen bij vanuit haar eigen ervaring en geeft heel veel tips en tricks. Ze zegt waar het op staat en hoe je ertussenuit kan springen om klanten te vinden. Bedankt!
Jennifer Gomperts
Jennifer Gomperts
2023-11-01
Stephanie weet waar ze het over heeft en helpt je je gedachten te ordenen.Ze helpt je snel onderweg naar hetgeen je wilt. Ik heb er veel aan gehad en kan Stephanie echt aanbevelen als je verder wilt.
Nathalie van Ravensberg
Nathalie van Ravensberg
2023-09-22
Ik volg de cursus VA van Stephanie. De cursus is goed gestructureerd, duidelijk en biedt de belangrijkste informatie hoe je je bedrijf kunt opzetten en wat er bij komt kijken. Het fijnste vind ik daarnaast dat Stephanie ook haar eigen ervaringen en inzichten deelt! En tot slot is ze erg vriendelijk en nuchter. Ze denkt met je mee en is behulpzaam bij het beantwoorden van je vragen en geven van advies!
Stefanie Groeneveld
Stefanie Groeneveld
2023-09-22
Stephanie heeft mij ontzettend fijn geholpen met het bouwen van mijn website. Het is precies geworden hoe ik voor ogen had! Heel knap hoe ze dat heeft gedaan. Ook daarna is ze altijd heel snel beschikbaar en bereid te helpen waar het nodig is. Top service! Betrouwbaar, persoonlijk en heel toegankelijk. Heel erg bedankt!
Yvonne Berg
Yvonne Berg
2023-07-24
Ik heb de erg fijne minicursus van Stephanie gevolgd. De filmpjes zijn kort en duidelijk, waardoor je gefocust blijft. De opdrachten zijn ook makkelijk uit te voeren en nemen niet veel tijd in. Ik vond het erg waardevol om de training te volgen en ga nog met mijn LinkedIn aan de slag.
Adrienne van den Bos
Adrienne van den Bos
2023-06-10
Stephanie is super om mee te samen te werken. Fijn als persoon, secuur in haar werk, flexibel en denkt graag mee. Stephanie pakt dingen snel op en ik waardeer haar positieve uitstraling en energie enorm. Erg dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen.
R Timmer
R Timmer
2023-06-08
Ik heb veel gehad aan de cursus VA worden in Spanje. Veel info maar vooral veel praktische bruikbare zaken als betalingssystemen, marketing, klanten binnen halen, je doelgroep bepalen enz. Sephanie heeft ook elke maand een Q&A sessie live en daarin beantwoordt ze super uitgebreid je vragen. Echt met stappenplan en al! Ze is ook super vriendelijk en deskundig, aanrader!
Ramona Brouwer
Ramona Brouwer
2023-04-26
Aanbevolen! Zonder de informatie en toegankelijkheid van Stephanie had ik niet gauw de stap durven maken om van start te gaan als VA.

Prijzen zijn ex. 21% BTW

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de training?

Je doorloopt de modules in je eigen tempo. Als je er echt goed voor gaat zitten, kun je alles in 1 week doorlezen.

Uiteraard zal je de training als naslagwerk willen gebruiken tijdens je verhuizing, dus je houdt een volledig jaar toegang.

Voor wie is de training?

Voor iedereen die naar Spanje wil verhuizen en die daar meer over wil weten.

Je leert hoe je werk vindt (of hoe je als zelfstandige start), waar je een woning vindt, hoe je makkelijk Spaans kunt leren en op welke risico’s je goed moet letten.

De training is ook heel handig als je slechts een aantal maanden per jaar wilt overwinteren in Spanje.

Wat als ik de training helemaal niks vind?

Ik hoop natuurlijk dat je superveel waarde uit de training haalt, maar mocht je het toch niks vinden, dan kun je me dat gewoon binnen 2 weken na aankoop laten weten. Je krijgt dan je volledige aankoopbedrag binnen 1 week teruggestort.