Template: 2 vliegen 1 klap

Wist je dat jouw klanten een prima bron zijn van nieuwe klanten? Mond tot mond reclame is een van de meest krachtige marketingtools die je kunt inzetten in je bedrijf. Zelf heb ik een mail die ik regelmatig naar mijn bestaande klanten stuur en daar haal ik altijd weer iets moois uit. 

Ik deel het template met je, zodat jij hem ook voor jouw bedrijf kunt gebruiken!

 

Hoe werkt het?
  1. Kopieer onderstaand bericht en plak het in je mailprogramma
  2. Pas de tekst aan op jouw situatie. De roze delen zijn de delen die je minimaal aan moet passen. Of je verder nog iets aanpast is aan jou!
  3. Verstuur het bericht naar je bestaande klanten
  4. Voel je een beetje onzeker, want “Oh jee, wat als ze helemaal niet tevreden waren?” en “Is dit niet heel pusherig?” en “Kom ik zo niet heel wanhopig over?”
  5. Krijg de eerste leuke reactie van een klant binnen en/of ontvang een bericht van een potentiële klant die net een aanbeveling over je heeft ontvangen van een van je bestaande klanten
  6. Vier je succes🥳 Belangrijk: ook als het niet helemaal uitpakt zoals je had gehoopt, heb je een succes om te vieren. Het sturen van deze mail is best spannend en dat heb je toch maar mooi even gedaan!

Beste [naam],

We werken alweer een tijdje samen en ik ben nog steeds super blij met onze samenwerking! Ik zou je graag eens even kort willen vragen hoe jij onze samenwerking ervaart.

Ben je tevreden over hoe alles loopt? Heb je vragen of feedback die je graag met mij zou willen delen? Ik zou het heel tof vinden als ik je feedback op mijn website en social media mag delen, vind je dit oke?

Ook zou ik je graag even willen laten weten dat ik momenteel weer een plekje vrij heb voor een nieuwe samenwerking. Ik heb ongeveer [x] uur per week beschikbaar voor een leuke nieuwe klus. Mocht je toevallig iemand in je netwerk hebben die op zoek is naar een nieuwe VA, dan zou ik het ontzettend waarderen als je mijn contactgegevens zou willen delen.

Bedankt!

Met vriendelijke groet,