Bedankt

Bedankt voor het doorgeven waarom je de cursus niet wat voor jou was!

Je liet weten dat je de prijs te hoog vond. Vind je het misschien fijn om voor 3 EUR (zonder cursus) bij onze twee-wekelijkse vragensessies aanwezig te zijn? Hieronder kun je er meer over lezen.

Zó word je VA Q&A

Voor het opstarten en opschalen van jouw VA bedrijf

 

Ik snap dat het een (te) grote stap is om meteen in een hele cursus te investeren. Je bent je misschien nog aan het oriënteren en hebt nog vragen over werken als VA.

Daarom wil ik je uitnodigen om bij de vragensessies van de cursus te komen!

N

Doe mee met de Zoom call waar normaal gesproken alleen cursisten bij mogen zijn

N

Krijg antwoord op je vragen over het opstarten of opschalen van je VA bedrijf

N

Ontvang de opname + mijn aantekeningen achteraf per mail

N

Iedere tweede maandag van de maand om 20:00 uur en iedere laatste woensdag van de maand om 15:00 is er een sessie

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de sessies?
  • Elke tweede maandag van de maand van 20:00 - 21:00 uur.

en:

  • Elke laatste woensdag van de maand van 15:00 - 16:00 uur.

Je mag beide sessies bijwonen. Het is niet erg als je iets later aanschuift of iets eerder weg moet.

Heb je een vraag en kun je er niet bij zijn? Geen probleem! Je ontvangt na afloop een video van de sessie + een PDF'je met mijn aantekeningen. Vergeet niet om deze optie aan te vinken bij het afrekenen.

Kom ik in beeld?

Dat hoeft niet als je dat niet wilt! Je mag gerust je camera uitlaten staan als je dat fijner vindt. Je doet mee voor jezelf en dat mag op je eigen manier 🙂

Krijg ik een opname van de sessie?

Als je de optie toevoegt om een opname te ontvangen (2 EUR), dan krijg je toegang tot het online platform waar alle opnames van de afgelopen 12 maanden staan. 

Je kunt dus niet alleen de opname van de meest recente sessie bekijken, maar je kunt ook alle 11 sessies daarvoor terugkijken! Deze sessies zitten bomvol waarde dankzij de goede vragen die iedereen gesteld heeft, dus doe er je voordeel mee!🥳

Wat kost het om mee te doen?

Omdat ik aan mijn kant kosten maak om alles te organiseren, vraag ik een kleine vergoeding van 3 EUR per maand + 2 EUR per maand als je ook de opnames wilt ontvangen.

Je kunt opzeggen wanneer je wilt door een mailtje te sturen en hoeft daarbij geen reden op te geven als je dat niet wilt.

Hoe kan ik vragen stellen en komen alle vragen aan bod?

Je mag je vragen uiterlijk 24 uur van tevoren insturen via email. Meestal lukt het om alle vragen in de sessie te beantwoorden. Als het niet lukt, dan krijg je jouw antwoord per mail.