Minitraining:

“Makkelijker online klanten vinden”

 

In deze 5-daagse training gaan we hele praktische stappen zetten om online nieuwe klanten te vinden voor jouw bedrijf. 

N

Iedere dag krijg je 1 korte video + 1 opdracht die je meteen uit kunt voeren

N

De opdrachten zijn snel en makkelijk zodat jij ze direct kunt doen en het niet voor je uit schuift

N

Alles gaat online. We gaan het niet hebben over het bezoeken van beurzen of netwerkevents

N

De training is dus perfect voor introverte VA’s of VA’s die in het buitenland wonen

N

Je krijgt direct na aankoop toegang tot les 1. De video’s zijn niet live, dus je kunt kijken op het moment dat jou uitkomt

N

Je krijgt 1 maand toegang tot de video’s. Dat is jouw stok achter de deur om ook echt in actie te komen.

N

Je kunt op social media connecten met mij en de andere deelnemers, zodat jij meteen jouw netwerk uit kunt breiden!

Wat gaan we doen?

Aanbod

Ik spreek regelmatig VA’s die denken dat ze geen klanten kunnen vinden omdat er teveel concurrentie is, terwijl het echte probleem hem in hun aanbod zit. Er zit een groot verschil tussen duidelijk voor jou en duidelijk voor jouw klant. We gaan werken aan een helder (en onweerstaanbaar!) aanbod.

Klanten vinden

We gaan niet meer als 137e persoon een comment onder een Facebook oproepje gooien om vervolgens niks terug te horen. We gaan aan de slag met methodes die minder tijd kosten en wél echt werken.

Netwerk

Concurrentie is niet wat het lijkt. Wist je dat 2 van mijn VA klanten zelf ook VA zijn? Ze spelen klussen naar me door waar ze zelf geen tijd voor hebben of waar ze minder vaardig in zijn. We gaan werken aan het bouwen van een netwerk waar je leuke nieuwe klussen uit kunt halen.

Kennismakingsgesprek

Ik deel mijn tips om zonder zenuwen een kennismakingsgesprek in te gaan. We gaan het hebben over wat je moet voorbereiden, wat je moet zeggen en hoe je het gesprek op een slimme manier afrondt.

Deelnemers gingen je voor!

Maria Victoria Meijer
Maria Victoria Meijer
2024-04-18
Ik volgde vorig jaar de cursus 'VA worden in Spanje' bij Stephanie Maatman en ik kan deze zeker aanraden. Stephanie is erg vriendelijk en ik vind het inspirerend hoe zij haar eigen ondernemersreis deelt. Deze persoonlijke inzichten en de gestructureerde en duidelijke opzet van de cursus maakten het erg waardevol. Daarnaast zijn de maandelijkse Q&A sessies een gelegenheid om directe antwoorden op vragen te krijgen. Wat mij het meest is bijgebleven, is de gedetailleerde en waardevolle feedback die Stephanie gaf op mijn website. Haar adviezen waren niet alleen uitgebreid, maar ook direct toepasbaar, waardoor ik concrete stappen kon zetten. Ik raad iedereen die overweegt als VA aan de slag te gaan aan om deze cursus bij Stephanie te volgen!
Tina Sefton
Tina Sefton
2024-03-13
Stephanie is heel kundig en weet de cursus met veel enthousiasme over te brengen. Ze geeft praktijkvoorbeelden en veel tips en tricks. Het was een leerzame geheel en geeft je een hele goede en uitgebreide kennis om van start te gaan als VA! Dank je wel Stephanie.
Lise-Marie Spinnewijn
Lise-Marie Spinnewijn
2023-11-23
Leuke cursus van Stephanie. Ze leert je dingen bij vanuit haar eigen ervaring en geeft heel veel tips en tricks. Ze zegt waar het op staat en hoe je ertussenuit kan springen om klanten te vinden. Bedankt!
Jennifer Gomperts
Jennifer Gomperts
2023-11-01
Stephanie weet waar ze het over heeft en helpt je je gedachten te ordenen.Ze helpt je snel onderweg naar hetgeen je wilt. Ik heb er veel aan gehad en kan Stephanie echt aanbevelen als je verder wilt.
Nathalie van Ravensberg
Nathalie van Ravensberg
2023-09-22
Ik volg de cursus VA van Stephanie. De cursus is goed gestructureerd, duidelijk en biedt de belangrijkste informatie hoe je je bedrijf kunt opzetten en wat er bij komt kijken. Het fijnste vind ik daarnaast dat Stephanie ook haar eigen ervaringen en inzichten deelt! En tot slot is ze erg vriendelijk en nuchter. Ze denkt met je mee en is behulpzaam bij het beantwoorden van je vragen en geven van advies!
Stefanie Groeneveld
Stefanie Groeneveld
2023-09-22
Stephanie heeft mij ontzettend fijn geholpen met het bouwen van mijn website. Het is precies geworden hoe ik voor ogen had! Heel knap hoe ze dat heeft gedaan. Ook daarna is ze altijd heel snel beschikbaar en bereid te helpen waar het nodig is. Top service! Betrouwbaar, persoonlijk en heel toegankelijk. Heel erg bedankt!
Yvonne Berg
Yvonne Berg
2023-07-24
Ik heb de erg fijne minicursus van Stephanie gevolgd. De filmpjes zijn kort en duidelijk, waardoor je gefocust blijft. De opdrachten zijn ook makkelijk uit te voeren en nemen niet veel tijd in. Ik vond het erg waardevol om de training te volgen en ga nog met mijn LinkedIn aan de slag.
Adrienne van den Bos
Adrienne van den Bos
2023-06-10
Stephanie is super om mee te samen te werken. Fijn als persoon, secuur in haar werk, flexibel en denkt graag mee. Stephanie pakt dingen snel op en ik waardeer haar positieve uitstraling en energie enorm. Erg dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen.
R Timmer
R Timmer
2023-06-08
Ik heb veel gehad aan de cursus VA worden in Spanje. Veel info maar vooral veel praktische bruikbare zaken als betalingssystemen, marketing, klanten binnen halen, je doelgroep bepalen enz. Sephanie heeft ook elke maand een Q&A sessie live en daarin beantwoordt ze super uitgebreid je vragen. Echt met stappenplan en al! Ze is ook super vriendelijk en deskundig, aanrader!
Ramona Brouwer
Ramona Brouwer
2023-04-26
Aanbevolen! Zonder de informatie en toegankelijkheid van Stephanie had ik niet gauw de stap durven maken om van start te gaan als VA.

Prijzen zijn ex. 21% BTW

Ik heb:

VA klanten geholpen

VA's begeleid

Ik roep het regelmatig van de daken: Klanten vinden is niet moeilijk! Als je eenmaal weet hoe je het aan moet pakken is het binnenhalen van een nieuwe klant een fluitje van een cent en zit je in no time vol.

Vaak zie ik dat VA’s te veel tijd steken in dingen die moeite niet waard zijn en te weinig tijd in activiteiten waar ze echt klanten mee kunnen vinden. In deze training neem ik je mee in 5 hele concrete en simpele stappen waarmee jij met gemak een nieuwe klant vindt!

Doe je mee?

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de training?

De training duurt 5 dagen. Je krijgt iedere dag een korte video en een opdracht. Je bent ongeveer 30 – 45 minuten per dag bezig met de training.

Wat als ik een dag niet kan?

Het is niet verplicht om alles direct mee te doen. Als je een dag niet kunt, dan haal je dat gewoon later in de week in! Je houdt 1 maand lang toegang tot de video’s, zodat je alles nog even rustig na kunt kijken. De opdrachten mag je voor jezelf gewoon opslaan, voor als je ze later nog eens wilt doen.

Voor wie is de training?

De training is voor VA’s die het lastig vinden om online klanten binnen te halen. Zowel ervaren VA’s als startende VA’s zijn van harte welkom.

Ik heb al een VA opleiding gedaan, is deze training dan wel wat voor mij?

Absoluut!

Veel opleidingen geven je een bak informatie die heel nuttig is, maar waar je ook gemakkelijk een beetje in verdwaalt. In deze korte training ligt de focus niet op leren, maar op meedoen. Het zijn hele praktische opdrachten die je gewoon stap voor stap uit kunt voeren. Geen ruimte voor uitstellen en vooruitschuiven, maar gewoon lekker snel aanpakken en stappen zetten.

Wat als ik de training helemaal niks vind?

Ik hoop natuurlijk dat je superveel waarde uit de training haalt, maar mocht je het toch niks vinden, dan kun je me dat gewoon binnen 2 weken na aankoop laten weten. Je krijgt dan je volledige aankoopbedrag binnen 1 week teruggestort.

Is de training zakelijk aftrekbaar als ondernemer?

Jazeker! Deze training draagt bij aan het verbeteren/bijhouden van jouw vaardigheden als ondernemer en mag je als bedrijfskosten zien. Dat betekent dat je ook de BTW terug mag vragen bij de belastingdienst.