Blog

Hoe ziet mijn week als Technische VA eruit?

17 oktober 2023

In mijn interview met Online Business Manager Brenda vorige week (beluister hier de podcast) hadden we het er al over: Virtuele Assistent is een hele ongelukkige functietitel.

Mensen hebben totaal geen idee van wat je nou precies doet. Mijn buurvrouw dacht zelfs dat ik de chatbot van haar bank was, want die werd ook ‘de virtuele assistent’ genoemd 🤖

Het is dan ook begrijpelijk dat ik vaak de vraag krijg: wat doe je nou eigenlijk? En hoe ziet een normale werkweek er voor je uit?

Het staat al maanden op mijn to-do lijstje om hier een keertje een podcast over op te nemen, maar het kwam er maar niet van.

Maar gisteren werd dat ineens anders. Ik had de hele middag gereserveerd voor een klus voor een van mijn klanten, maar omdat ze haar factuur te laat betaalde, heb ik het besluit gemaakt om de samenwerking tijdelijk te pauzeren, waardoor er ineens een gat in mijn dag viel.

 

Mooi moment om de podcast op te nemen dus!

In deze podcast vertel ik je:

 

  • Wat ik nou eigenlijk doe als Technische VA
  • Hoe een normale week er voor mij uitziet
  • Hoe ik productief blijf als ik geen baas heb die in m’n nek hijgt
  • En wat er nou eigenlijk is gebeurd met die wanbetalende klant😉

Wil je ook VA worden?

Wil je graag aan de slag als VA, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ik heb een gratis stappenplan in elkaar gezet waar je alle dingen die jij moet doen om je bedrijf op te zetten in 1 makkelijk overzicht hebt.

Klik hier om het gratis stappenplan te downloaden.