Helaas!

Ik had je beloofd om een stok achter de deur te zetten door de webinarkorting na 3 dagen af te laten lopen. Die belofte houd ik en het aanbod is dus helaas niet meer beschikbaar.

Maar…

Dat betekent natuurlijk niet dat jij jouw hele droom om VA te worden uit het raam gooit. Hieronder vind je een aantal suggesties van wat jij nu zou kunnen doen.

Cursus

Zó word je VA

Je hebt de kortingsactie gemist en daar maak ik helaas geen uitzondering op. Ik kan me voorstellen dat je nu niet staat te springen om voor de normale prijs in te stappen, terwijl je kort geleden nog voor minder geld mee kon doen.

Maar daar zit ook een mooie ondernemersles in: als ondernemer moet je besluitvaardig zijn en kansen weten te pakken terwijl ze er nog zijn. 

Mijn voorstel: beschouw de gemiste korting als leergeld en sluit je alsnog aan bij de cursus. Eén ding weet je dan zeker: jij vergeet nooit meer hoe belangrijk het is om de knoop op tijd door te hakken😉

Gratis tools

Wil je dolgraag VA worden, maar heb je nu even niet het budget voor een cursus? Neem dan eens een kijkje bij alle gratis tools die ik voor je heb klaargezet!

$

Stappenplan om VA te worden

$

E-book: Hoe vind je wél klanten op Facebook?

$

Blog

$

Podcast

Andere cursussen

“Ik wil niet met m’n kop in beeld”

In deze cursus leer je hoe je online zichtbaar kunt zijn en aan je marketing kunt werken zonder zelf (steeds) met je hoofd op camera te moeten.

Makkelijker online klanten vinden

In deze 5-daagse training gaan we hele praktische stappen zetten om online nieuwe klanten te vinden voor jouw bedrijf. Je ontvangt elke dag 1 video en 1 opdracht.

Zó verhuis je naar Spanje

In deze training zetten we alles wat jij moet weten om naar Spanje te verhuizen op een rijtje. Zo zie je niks over het hoofd en zit je zelf niet urenlang te Googlen.

1-op-1 begeleiding

Misschien ben je op zoek naar een iets meer gepersonaliseerde aanpak. Ik help je graag in de vorm van maandelijkse 1-op-1 begeleiding of een los uurtje sparren waar jij weer een heel eind verder komt!

Neem contact op

 

BTW: ESY5207504L

Carrer del General Palafox (local), 8, 08860 Castelldefels, Barcelona

+31 6 25027808*

*Let op: om mij voor de volle 100% te kunnen richten op mijn werk, neem ik geen niet-ingeplande telefoontjes aan. Wil je graag bellen? Stuur dan even een mailtje om een afspraak te maken.