VA stappenplan

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt?

Word Virtuele Assistent en ondersteun bedrijven op afstand. Gewoon vanuit je eigen huis, of misschien wel vanuit het buitenland. Dat is helemaal aan jou!

$

Werken als VA kan al vanaf een paar uurtjes per week

$

Kies zelf of je simpele taken uitvoert (zoals mails beantwoorden en data entry) of uitdagendere taken (zoals websites bouwen)

$

Download  direct het gratis stappenplan en kijk wat jij kan gaan doen!

E-book

Hoe vind je wél klanten op Facebook?

Ben je het zat om te reageren op Facebook oproepjes waar al 137 andere opmerkingen onder staan? In dit E-book deel ik mijn tips om makkelijk klanten te vinden via Facebook!

$

Je krijgt mijn lijst met fijne Facebookgroepen waar ik in de loop der jaren heel veel klanten uit heb gehaald

$

Ik vertel je stap voor stap wat je moet doen om ook echt klanten uit deze groepen te halen

$

Je vindt in het E-book ook mijn tips om een goede pitch te schrijven die ervoor zorgt dat jouw klant je uitnodigt voor een kennismakingsgesprek!

Blog & podcast

Blijf op de hoogte

Ik werk met een bijzondere combi: de helft van mijn tijd werk ik als VA coach en leer ik andere mensen de kneepjes van dit prachtige vak.

Maar de andere helft van mijn tijd werk ik zelf nog gewoon als (technische) VA voor mijn leuke klanten.

Dat alles doe ik vanuit mijn huis in het zonnige Spanje! Via mijn podcast en blog deel ik mijn ervaring en avonturen met je.

Psst: wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ik stuur je een mailtje als er weer een nieuwe blog of podcast klaarstaat!