Cursus:

“Ik wil niet met m’n kop in beeld”

 

Tegenwoordig lijken bijna alle ondernemers influencers te zijn. Honderden foto’s van jezelf hebben en zonder problemen op camera je verkooppraatje doen lijken bijna vereisten te zijn van een succesvol online bedrijf.

Is dat ook echt zo? Gelukkig niet.

In deze cursus leer je hoe je online zichtbaar kunt zijn en aan je marketing kunt werken zonder zelf (steeds) met je hoofd op camera te moeten.

N

We gaan kijken naar alternatieve manieren om zichtbaar te zijn, waarbij jij niet in beeld hoeft te komen

N

Je leert wat jij kunt doen om een vertrouwensband met je doelgroep op te bouwen, ondanks dat ze je niet echt zien

N

Je krijgt voorbeelden van wat je op social media kunt zetten in plaats van selfies en professionele fotoshoots

N

Belangrijk: Dit is geen cursus over hoe je met meer vertrouwen voor de camera kunt staan! We gaan hier echt op zoek naar andere oplossingen.

Maria Victoria Meijer
Maria Victoria Meijer
2024-04-18
Ik volgde vorig jaar de cursus 'VA worden in Spanje' bij Stephanie Maatman en ik kan deze zeker aanraden. Stephanie is erg vriendelijk en ik vind het inspirerend hoe zij haar eigen ondernemersreis deelt. Deze persoonlijke inzichten en de gestructureerde en duidelijke opzet van de cursus maakten het erg waardevol. Daarnaast zijn de maandelijkse Q&A sessies een gelegenheid om directe antwoorden op vragen te krijgen. Wat mij het meest is bijgebleven, is de gedetailleerde en waardevolle feedback die Stephanie gaf op mijn website. Haar adviezen waren niet alleen uitgebreid, maar ook direct toepasbaar, waardoor ik concrete stappen kon zetten. Ik raad iedereen die overweegt als VA aan de slag te gaan aan om deze cursus bij Stephanie te volgen!
Tina Sefton
Tina Sefton
2024-03-13
Stephanie is heel kundig en weet de cursus met veel enthousiasme over te brengen. Ze geeft praktijkvoorbeelden en veel tips en tricks. Het was een leerzame geheel en geeft je een hele goede en uitgebreide kennis om van start te gaan als VA! Dank je wel Stephanie.
Lise-Marie Spinnewijn
Lise-Marie Spinnewijn
2023-11-23
Leuke cursus van Stephanie. Ze leert je dingen bij vanuit haar eigen ervaring en geeft heel veel tips en tricks. Ze zegt waar het op staat en hoe je ertussenuit kan springen om klanten te vinden. Bedankt!
Jennifer Gomperts
Jennifer Gomperts
2023-11-01
Stephanie weet waar ze het over heeft en helpt je je gedachten te ordenen.Ze helpt je snel onderweg naar hetgeen je wilt. Ik heb er veel aan gehad en kan Stephanie echt aanbevelen als je verder wilt.
Nathalie van Ravensberg
Nathalie van Ravensberg
2023-09-22
Ik volg de cursus VA van Stephanie. De cursus is goed gestructureerd, duidelijk en biedt de belangrijkste informatie hoe je je bedrijf kunt opzetten en wat er bij komt kijken. Het fijnste vind ik daarnaast dat Stephanie ook haar eigen ervaringen en inzichten deelt! En tot slot is ze erg vriendelijk en nuchter. Ze denkt met je mee en is behulpzaam bij het beantwoorden van je vragen en geven van advies!
Stefanie Groeneveld
Stefanie Groeneveld
2023-09-22
Stephanie heeft mij ontzettend fijn geholpen met het bouwen van mijn website. Het is precies geworden hoe ik voor ogen had! Heel knap hoe ze dat heeft gedaan. Ook daarna is ze altijd heel snel beschikbaar en bereid te helpen waar het nodig is. Top service! Betrouwbaar, persoonlijk en heel toegankelijk. Heel erg bedankt!
Yvonne Berg
Yvonne Berg
2023-07-24
Ik heb de erg fijne minicursus van Stephanie gevolgd. De filmpjes zijn kort en duidelijk, waardoor je gefocust blijft. De opdrachten zijn ook makkelijk uit te voeren en nemen niet veel tijd in. Ik vond het erg waardevol om de training te volgen en ga nog met mijn LinkedIn aan de slag.
Adrienne van den Bos
Adrienne van den Bos
2023-06-10
Stephanie is super om mee te samen te werken. Fijn als persoon, secuur in haar werk, flexibel en denkt graag mee. Stephanie pakt dingen snel op en ik waardeer haar positieve uitstraling en energie enorm. Erg dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen.
R Timmer
R Timmer
2023-06-08
Ik heb veel gehad aan de cursus VA worden in Spanje. Veel info maar vooral veel praktische bruikbare zaken als betalingssystemen, marketing, klanten binnen halen, je doelgroep bepalen enz. Sephanie heeft ook elke maand een Q&A sessie live en daarin beantwoordt ze super uitgebreid je vragen. Echt met stappenplan en al! Ze is ook super vriendelijk en deskundig, aanrader!
Ramona Brouwer
Ramona Brouwer
2023-04-26
Aanbevolen! Zonder de informatie en toegankelijkheid van Stephanie had ik niet gauw de stap durven maken om van start te gaan als VA.

Prijzen zijn ex. 21% BTW

Ik heb:

VA klanten geholpen

VA's begeleid

Een van de grootste bezwaren van veel ondernemers is dat ze zichzelf niet continu in de de spolight willen zetten. Maar ja, je wilt wel klanten binnenhalen en jouw concurrenten schudden makkelijk allerlei leuke foto’s en filmpjes uit de mouw.

Kan het dan niet anders?

Zeker wel! Ik begeleid al ruim een jaar VA’s bij het bepalen van een manier om klanten te vinden die bij hen past. En dan kan ook zonder selfies😉

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de cursus?

Na aankoop krijg je meteen toegang tot de leeromgeving. Daarin kun je zelf bepalen hoe snel je door de lessen heen gaat. Als je even doorwerkt, kun je met een weekje klaar zijn, maar je krijg een halfjaar toegang, dus er is geen haast bij!

Voor wie is de cursus?

De cursus is voor VA’s die op zoek zijn naar een manier om klanten te vinden zonder zichzelf steeds in de spotlight te moeten zetten. 

Let op: Deze cursus is niet voor mensen die willen leren hoe ze comfortabeler voor de camera kunnen worden! Ik vind namelijk niet dat je jezelf moet verplichten “mee te doen” met een trend waar jij je niet goed bij voelt.

Wat als ik de cursus helemaal niks vind?

Ik hoop natuurlijk dat je superveel waarde uit de cursus haalt, maar mocht je het toch niks vinden, dan kun je me dat gewoon binnen 2 weken na aankoop laten weten. Je krijgt dan je volledige aankoopbedrag binnen 1 week teruggestort.

Is de cursus zakelijk aftrekbaar als ondernemer?

Jazeker! Deze training draagt bij aan het verbeteren/bijhouden van jouw vaardigheden als ondernemer en mag je als bedrijfskosten zien. Dat betekent dat je ook de BTW terug mag vragen bij de belastingdienst.