1-op-1 begeleiding

Zullen we het samen doen?

Een VA bedrijf opzetten is een heel avontuur! Het is ontzettend leuk om te zien hoe jouw onderneming elke dag een stukje gegroeid is. 

Maar eerlijk is eerlijk…

Het is soms ook best even veel!🥵 Af en toe zie je door de bomen het bos niet meer.

I’ve been there en weet hoe het voelt! En ik weet ook hoe waardevol het kan zijn als iemand die net een stukje verder is je helpt om alles weer even op een rijtje te zetten. 

Dus, zullen we het samen doen?

Weet je niet waar je moet beginnen?

Als eigen baas mag je alles zelf bepalen. Heerlijk die vrijheid, maar ook lastig, want waar begin je? Meteen klanten zoeken of eerst een website en social media?

In het begin komt er heel erg veel op je af. Het internet staat vol informatie, maar je raakt er makkelijk in verdwaald. Samen maken we een helder plan van aanpak!

Weet je niet waar je op moet focussen?

Wil je jouw klanten het liefste helpen met inboxbeheer, social media, webteksten schrijven én de administratie doen? En heb je daarnaast ook nog leuke ideetjes om een webshop te starten?

Superleuk dat je overloopt van de inspiratie, maar als je 30 dingen tegelijk doet, maak je niets af. We gaan hoofdzaak van bijzaak scheiden, zodat jij productief aan de slag kunt!

Loop je vast?

Soms doe je voor je gevoel alles goed en blijven de resultaten alsnog uit. Je benadert tientallen potentiële klanten en haalt daar nauwelijks opdrachten uit. Waar gaat het mis?

We hebben allemaal bepaalde blinde vlekken. Dingen die we doen die onze groei afremmen, maar die we zelf niet zien. Ik werp een frisse blik op de manier waarop jij je bedrijf runt en laat je weten waar ik nog verbeterpunten zie!

Gekochte periode loopt vanzelf af. Geen sneaky automatische verlenging. Je mag natuurlijk altijd een nieuwe maand kopen.

Wil je wel even sparren, maar heb je geen behoefte aan een traject? Klik hier om een los uurtje te boeken.

Over Stephanie

Ik startte 4 jaar geleden als Klantenservice VA en heb me na een jaar gespecialiseerd tot Technische VA. Dit doe ik nog steeds met veel plezier, naast het begeleiden van startende VA’s.

Inmiddels heb ik bijna 80 VA klanten geholpen en heb ik meer dan 120 startende VA’s gecoacht. Ik zie veel startende VA’s dezelfde fouten maken en op dezelfde punten vastlopen. Het is ontzettend zonde om te zien hoe ze uiteindelijk de handdoek in de ring gooien en (onterecht!) vaststellen dat ze niet geschikt zijn om VA te worden.

Ik weet namelijk dat jij het wel kunt! Alleen moet de aanpak soms iets bijgesteld worden. In de 1-op-1 coaching gaan we kijken naar waar jouw blinde vlekken zitten en wat jij anders kunt doen om jouw VA bedrijf van de grond te krijgen of naar een hoger niveau te tillen.

Ready? Let’s go!💪